Vyřešíme vaše fyzické, psychické a vztahové potíže

Přihlásit se

Zůstaňne v kontaktu
RSS Facebook

Na jaká jídla se můžete těšit v naší restauraci? A kdo vám je bude připravovat?

Otevření naší restaurace se blíží. V dnešním článku vám prozradíme, kdo konkrétně pro vás jídla bude vařit, na jaké pokrmy se můžete těšit a jaké máme plány do budoucna.

ČTĚTE ČLÁNEK: Otevíráme pro vás 1. terapeutickou restauraci v Brně.

Jídla vám budeme vařit my osobně

Vařit v restauraci budeme my, terapeuti ze studia Chambre de charme. Především proto, že jedním ze základních faktorů ovlivňujících kvalitu pokrmů, je energie do něho vložená při vaření.

Jinými slovy – v pokrmu je obsaženo:

  • na co kuchař myslí,
  • jak se právě cítí,
  • jaké má sebevědomí,
  • jaké má životní a profesní zkušenosti a schopnosti.

A má to daleko větší vliv na strávníka, než by zpočátku mohlo vypadat.

Představte si, že 10 odlišných lidí dostane za úkol uvařit stejný pokrm podle stejného receptu. Přesto, že všichni recept důsledně dodrží, bude každý pokrm ve výsledku chutnat malinko jinak. A zároveň se po každém z nich bude strávník jinak cítit.

Chceme, abyste po jídle měli skvělý pocit

Záleží nám na tom, abyste se nejen dobře a zdravě najedli. Ale také, abyste po jídle měli skvělý pocit, který vám dlouho vydrží. Díky tomu budete mít tendenci vidět své životní situace spíše z pozitivního úhlu, čímž si tvoříte světlejší a spokojenější budoucnost.

Na jaká jídla se můžete těšit

Přesto, že naše jídla budou složená ze základních potravin zcela rostlinného původu, budou vám chutnat.

Kouzlem každého pokrmu totiž bude rovnováha všech pěti chutí, z nichž jedna bude vždy dominantní. Nicméně v každém pokrmu by měly být alespoň v minimálním množství obsaženy všechny.

Většina pokrmu bude bezlepkových

Nedá se říci, že by naše pokrmy byly typicky veganské. Nebudeme používat náhražky masa známé jako sójové, či Robi maso (což jsou ve veganské kuchyni poměrně dost zastoupené suroviny).

Robi maso je ovšem vyrobené z lepku. A vzhledem k tomu, jaké procento lidí trpí minimálně jeho intolerancí, bude většina našich pokrmů bezlepkových. Pokud budeme nabízet pečivo a zákusky obsahující lepek, budou tyto výrobky zřetelně označeny a bude jich malé procento.

V budoucnu si chceme suroviny pěstovat sami

Postupně pro vás budeme hledat lepší a lepší dodavatele. A jestliže to dokážeme, časem si budeme suroviny kvůli jejich kvalitě pěstovat sami.

Naše pokrmy se dají nazvat “buněčnou výživou”. To znamená, že jídla, která pro vás budeme vařit, perfektně vyživí buňky vašeho těla. A tím i celé tělo, přičemž svoji lehkou stravitelností jej při trávení téměř nezatíží.

ČTĚTE ČLÁNEK: Víte, co vám mohou způsobit příliš složité potraviny?

Kdy nás můžete navštívit

Budeme pro vás vařit snídaně, obědy i večeře a svačinky mezi tím. Prozatím tedy budeme mít otevřeno každý pracovní den od 8 do 20 hodin.

Ale pokud budeme vědět, že například snídani u nás nestihnete, spěcháte do práce a rádi byste nás navštěvovali, začneme otevírat už dřív.

Jakmile budeme vědět, že o naši stravu bude zájem i o víkendech a svátcích, budeme mít otevřeno i v tyto dny. Poměrně brzy bychom chtěli zřídit i zavážení jídla včetně snídaní.

Těšíme se na vás už 1.11.2019 na Starobrněnské ulici č. 9.

Zjistěte o stravě více

Zúčastněte se našich prakticky zaměřených seminářů a zjistěte, jaký vliv mají jednotlivé potraviny na naše zdraví:

Prohlédněte si všechny semináře

Chcete dostávat upozornění na nové články?

Registrujte se a dostávejte na svůj e-mail upozornění na nové články v blogu.

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním vaší e-mailové adresy pro zasílání upozornění na nové články, a případně novinky a akce studia, po dobu maximálně 5 let. Odhlásit se můžete kdykoliv jediným kliknutím v každém e-mailu. Jak vaše údaje chráníme »

© Šárka Eggerová | ochrana osobních údajů | všeobecné obchodní podmínky

Vytvořil MD webdesign - tvoříme obchodně úspěšné weby
Foto: Tomáš Kučera