Vyřešíme vaše fyzické, psychické a vztahové potíže

Přihlásit se

Zůstaňne v kontaktu
RSS Google+ Facebook

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Šárka Eggerová
IČO: 60394498
se sídlem Nové sady 988/2, 602 00 Brno – Staré Brno

Kontakt:cinfo@chambredecharme.cz


Jaké údaje, proč a jak dlouho sbíráme

PDF knížka

Na základě vašeho souhlasu se zpracováním osobních údajů sbíráme vaši e-mailovou adresu, abychom vám mohli poslat knížku.

Údaje uchováváme po dobu 30 dní.

Upozornění na nové články

Na základě vašeho souhlasu sbíráme vaši e-mailovou adresu, abychom vám mohli posílat upozornění na nové články v blogu a případné akce či novinky.

Údaje uchováváme po dobu 5 let.

Kontaktování a poptávka

Na základě budoucího plnění smlouvy od vás sbíráme jméno, e-mail a případně i telefon, abychom mohli zodpovědět vaše dotazy k našim službám, vyřídit vaši poptávku a domluvit se na prvním setkání.

Údaje uchováváme po dobu 1 roku.

Objednávka služeb

Z důvodu plnění smlouvy od vás sbíráme jméno, e-mail a telefon, abychom vám mohli poskytnout naše služby. Na základě povinnosti ze zákona od vás sbíráme jméno a fakturační adresu, abychom mohli vystavovat a archivovat daňové doklady.

Údaje pro vyřízení objednávky uchováváme po dobu 1 roku, jméno a fakturační údaje po dobu stanovenou zákonem.

Zdravotní stav

Na webových stránkách nesbíráme údaje o vašem zdravotním stavu.

V rámci naší terapeutické praxe budeme tyto citlivé údaj sbírat pouze za základě vašeho výslovného souhlasu, který probereme na první schůzce, a to výhradně za účelem vašeho prospěchu v rámci terapie. Všechny vámi poskytnuté údaje považujeme za přísně důvěrné a nesdělujeme je nikomu dalšímu.

Údaje uchováváme po dobu 1 roku.


Kdo údaje zpracovává

Šárka Eggerová (IČO 60394498, se sídlem Nové sady 988/2, 602 00 Brno – Staré Brno) jako provozovatel webu a poskytovatel služeb.

Mgr. Martin Domes (IČO 71922105, se sídlem Babice nad Svitavou 410, 664 19 Babice nad Svitavou) jako správce webu a zpracovatel marketingu.

SmartSelling a.s. (IČO 29210372, se sídlem Netroufalky 797/5, Bohunice, 625 00 Brno) jako provozovatel aplikace pro rozesílání e-mailů.


Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.


Na co máte právo

Můžete  se dotázat, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.

Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Můžete požádat o ukončení zasílání e-mailových zpráv. Sami se pak můžete kdykoliv odhlásit v zápatí jakéhokoli e-mailu.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.


Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 24.5.2018.

© Šárka Eggerová | ochrana osobních údajů

Vytvořil MD webdesign - tvoříme obchodně úspěšné weby
Foto: Tomáš Kučera